SCHEDULE

Advertisements

5 Comments Add yours

  1. I m a tour guider in Raja Ampat,I love freedive,and my record is 17 meters, I m smoker and coffee lover,can I get the course by email or phone? I cant go to Jakarta.
    Thank you

    1. letsfreedive says:

      Wii.. keren nih tour guide di Raja Ampat.. bagus tuh udah bisa 17 Meter. kursus by phone tidak bisa karena ada pengujian dynamic apnea (menyelam) dikolam sejauh 40 meter, ujian dilaut sedalam 16 meter (AIDA2) dg teknik Free Immersion, Constant weight, belajar teknik pertolongan blow tap talk, dan ada ujian teori. how about Bali, apakah memungkinkan datang ke bali… karena tahun ini jason sering mampir ke bali. coba buat perjanjian aja dg jason yah
      you are smoker and coffee lover no problem laah… cuma kemampuan tahan napasnya jadi tidak maksimal saja dibanding dg yg non smoker. Yg utama sih rajin berolah raga saja koq.

  2. Ferry Wijaya says:

    di surabaya ada freediving course gak ya?

    1. letsfreedive says:

      Surabaya belum ada

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s